Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наталія Антонова

Фб консульства Литви у Львові

Вівторок, 20 червня 2023, 12:20

Ґаздовитий гуцул Антонов передав своїй першій дружині кріселко консула Литви у Львові

Наталія Антонова

Комісія облради визнала Наталію Антонову Почесним консулом Литовської Республіки у Львові замість Віталія Антонова.

Вчора, 19 червня, на своєму засіданні члени комісії з питань євроінтеграції, міжнародного та міжрегіонального співробітництва Львівської облради розглянули лист Почесного консульства Литовської Республіки у Львові про визнання Наталії Антонової новим консулом Литви у Львові.

"Про лист Почесного консульства Литовської Республіки у Львові від 19.05.2023 щодо визнання Антонової Наталії Володимирівни Почесним консулом Литовської Республіки у місті Львові" – йдеться у порядку денному комісії.

Зазначимо, 16 травня цього року новим Почесним консулом Литовської Республіки у Львові замість Віталія Антонова стала голова наглядової ради та президентка ОККО Наталія Антонова. Урочиста церемонія вручення екзекватури відбулася у МЗС України. 

До неї, починаючи з 2000 року, Почесне консульство Литовської Республіки у Львові очолював Віталій Антонов.

За інформацією видання Thepage.ua, Наталія Антонова була дружиною Віталія Антонова.

Нагадаємо, Віталій Антонов, мажоритарний акціонер ПАТ "Концерн Галнафтогаз", яке володіє мережею автозаправних комплексів ОККО, у 2021 році був найбагатшим серед львів'ян та 16-й у рейтингу найбагатших українців з капіталом 600 млн доларів. 

У лютому 2020 року виконавчий комітет Львівської міськради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Центр розвитку нерухомості", фірмі Віталія Антонова, готелю на пл. А. Міцкевича, 9 у Львові.

Гуцульську історію Віталія Антонова Варіанти досліджували у статті "Гуцульська вовчичка".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.