Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наталія Антонова

Фб консульства Литви у Львові

Середа, 13 вересня 2023, 12:27

Наталія Антонова стала новим консулом Литви у Львові замість гуцула Антонова

Наталія Антонова

Почесним консулом Литовської Республіки у Львові замість Віталія Антонова стала Наталія Антонова.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради. 

Вчора, 12 вересня, надзвичайний і повноважний посол Литовської Республіки в Україні Вальдемарас Сарапінас представив нового почесного консула Литовської Республіки у Львові Наталію Антонову, голову наглядової ради та президентку ОККО, першу дружину Віталія Антонова.

Почесне Консульство Литви у Львові діє з 2000 року. Від початку заснування його очолював Віталій Антонов.

"Це було перше почесне консульство Литви в Україні. Для мене це у першу чергу велика відповідальність очолити установу, котра більш ніж 20 років будувала стосунки Львівщини з Литвою і реалізувала багато міжнародних проєктів: бізнес-форумів, наукових конференцій, а також більш ніж 80 культурно-мистецьких заходів" – заявила Наталія Антонова.

Нагадаємо, у червні цього року комісія Львівської облради визнала Наталію Антонову Почесним консулом Литовської Республіки у Львові замість Віталія Антонова. За інформацією видання Thepage.ua, Наталія Антонова була дружиною Віталія Антонова.

З 1996 року вона працює на керівних посадах в компанії "Галнафтогаз". На даний час є головою наглядової ради – президентом АТ "Концерн Галнафтогаз" (заправки ОККО), членкиня наглядової ради ПрАТ "Концерн Хлібпром" (за сумісництвом).

16 травня 2023 року вона отримала екзекватуру від міністра закордонних справ України і призначена почесним консулом Литви у Львові.

Додамо, Віталій Антонов, мажоритарний акціонер ПАТ "Концерн Галнафтогаз", яке володіє мережею автозаправних комплексів ОККО, у 2021 році був найбагатшим серед львів'ян та 16-й у рейтингу найбагатших українців з капіталом 600 млн доларів. 

У лютому 2020 року виконавчий комітет Львівської міськради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Центр розвитку нерухомості", фірмі Віталія Антонова, готелю на пл. А. Міцкевича, 9 у Львові.

Гуцульську історію Віталія Антонова Варіанти досліджували у статті "Гуцульська вовчичка".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.