Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Середа, 15 листопада 2023, 11:31

Депутати Львівщини перевірять функціонування системи Шлях та ситуацію з гуманітаркою

Львівська облрада

У Львівській облраді створили тимчасову контрольну комісію щодо функціонування системи "Шлях" та ввезення гуманітарної допомоги.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради. 

Вчора, 14 листопада, на сесії Львівської обласної ради депутати створили тимчасову контрольну комісію з вивчення питання щодо ефективного використання коштів обласного бюджету і ситуації у сфері ввезення та надання гуманітарної допомоги, а також функціонування інформаційної системи "Шлях".

До складу цієї комісії увійшло 11 депутатів з усіх фракцій обласної ради, а очолив її  голова постійної депутатської комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань Львівської облради Назарій Сумало. 

"За результатами роботи тимчасова комісія подасть до обласної ради звіт та пропозиції щодо питань, які належать до її компетенції" – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, наприкінці квітня на Львівщині виявили масштабний підпільний склад з гуманітарною допомогою площею 1600 м². Через це у травні у Львівській ОВА створили комісію, яка мала перевіряти склади гуманітарної допомоги у кожній з громад Львівщини.

Крім цього, у Львові зникла партія приблизно з 10 тисяч тактичних аптечок IFAK загальною вартістю 33,6 млн грн, що була закуплена і відправлена американськими волонтерами для Збройних сил України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.