Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Білогорща

Понеділок, 29 січня 2024, 15:11

У Львові планують продати землю на Білогорщі для будівництва офісів

вул. Білогорща

У міськраді напрацювали проєкт ухвали, якою планують продати земельну ділянку на вул. Білогорща для будівництва офісів та адмінбудівель.

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 16 січня 2024 року.

На сайті Львівської міськради оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують затвердити проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Білогорща для продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону.

Згідно з документом, йдеться про ділянку площею 3,5211 га, що знаходиться на вул. Білогорща у Залізничному районі Львова й перебуває у комунальній власності.

Ділянку, яка належить до земель громадської та житлової забудови, планують продати на торгах з подальшим будівництвом тут адміністративних будинків та офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов'язаною з отриманням прибутку.

"Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах) у формі електронного аукціону площею 3,5211 га на вул. Білогорща для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку за рахунок земель житлової та громадської забудови, перевівши їх із земель, що не надані у власність або користування" – йдеться в ухвалі.

У документі зазначено, що продаж цієї земельної ділянки дозволить залучити додаткові кошти до міського бюджету та забезпечить ефективне використання земельного фонду.

Нагадаємо, раніше у Львові напрацювали також проєкт ухвали про будівництво закладів освіти на Пасічній, а також планували дозволити розділити ділянку на вул. Мазепи для будівництва торгово-офісних центрів та житлового будинку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.