Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Євгена Коновальця, 1

google.com.ua

П'ятниця, 2 лютого 2024, 13:20

Облрада Львівщини планує ліквідувати обласний шкірно-венерологічний диспансер

вул. Євгена Коновальця, 1

У облраді підготували проєкт рішення про реорганізацію Львівського шкірно-венерологічного диспансеру та приєднання його до обласної клінічної лікарні.

Про це йдеться у проєкті рішення, опублікованому на сайті Львівської обласної ради.

Львівська ОВА зареєструвала проєкт рішення на сайті Львівської обласної ради про реорганізацію КНП ЛОР "Львівський обласний шкірно-венерологічний диспансер", що знаходиться на вул. Євгена Коновальця, 1 у Львові, шляхом приєднання до КНП ЛОР "Львівська обласна клінічна лікарня".

Зокрема, як йдеться у проєкті рішення, облрада вирішила приєднати шкірно-венерологічний диспансер до обласної клінічної лікарні через відмову Національної служби здоров'я України укласти договір з диспансером, зумовлену урядовою постановою, якою не передбачено фінансування монопрофільних закладів.

"З 1 січня нам не дають грошей. Ми реєструємося, але Національна служба здоров'я цього вже не рахує, оскільки з нами не укладено договір. Ми місяць працюємо і нам не заплатять, допоки не буде прийнято рішення про приєднання до лікарні" – зазначив директор Львівського обласного шкірно-венерологічного диспансеру Ярослав Вісьтак.

Будівлі диспансеру на вул. Євгена Коновальця, 1 облрада планує передати обласній клінічній лікарні. Крім цього, депутати планують доручити управлінню майном спільної власності облради створити комісію з реорганізації шкірно-венерологічного диспансеру та затвердити нову редакцію статуту Львівської обласної клінічної лікарні. 

Працівників диспансеру обіцяють перевести на роботу до клінічної лікарні, а також на базі останньої створити центр дерматології та венерології.

Додамо, у вересні 2023 року депутати погодили ліквідацію Львівської лікарні відновного лікування № 3 шляхом приєднання його до Львівської обласної клінічної лікарні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.