Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

готель "Турист"

google.maps

Середа, 28 лютого 2024, 09:57

У Львові біля готелю Турист підрядник не дотримався проекту облаштування благоустрою простору

готель "Турист"

Підрядник не облаштував елементи доступності для людей з інвалідністю, тому міськрада змучила його переробити 

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Працівники Франківської районної адміністрації перевірили ремонтні роботи з облаштування прилеглої території біля готелю "Турист", що на вулиці Коновальця. На місці працівники адміністрації виявили, що підрядник не дотримався проєкту, зокрема тут не було облаштовано елементів доступності. Станом на зараз роботи призупинені, відхилення будуть виправляти. Замовник робіт – ПАТ "Львівтурист".

"Земельна ділянка біля готелю "Турист" перебуває в оренді юридичної особи, що є власником готелю. Вони розробили і погодили проєкт благоустрою прилеглої території з врахуванням елементів доступності. Однак, сьогоднішня перевірка показала, що роботи проводяться з недотриманням погодженого проєкту" – пояснили у Франківській районній адміністрації.

У міськраді наголосили на забезпечення доступності для людей з інвалідністю, тому у місті реалізовують комплекс робіт для забезпечення інклюзивності різних закладів: комерційних, міських комунальних і державних.

Нагадаємо, минулого тижня у Львові облаштували 5 інклюзивних паркомісць на вулиці Бандери.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.