Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

Варіанти.net

Четвер, 10 травня 2012, 12:15

Комунальники не мають претензій до міліції за знищений газон на Пагорбі слави

КП «Личаківський цвинтар», яке є балансоутримувачем Пагорбу слави, не висуватиме жодних претензій до правоохоронців, які вчора витоптали газон, - повідомив в коментарі «Варіантам» директор підприємства Ігор Гавришкевич.

«Немає закону, який би забороняв сидіти чи стояти на газоні. Якби хтось заїжджав автомобілями,  - це інша справа, але  це задля охорони порядку. Закон, навпаки, передбачає, що правоохоронні органи мають право вибирати таке місце дислокації, яке їм необхідне для несіння служби», - пояснив Ігор Гавришкевич.

За його слвоами, газон, після дощів, відновиться, інших збитків не було.

Водночас Ігор Гавришкевич наголосив, що сам Пагорб Слави вже давно потребує капітального ремонту.

«Ще у 2002 році влада визнала, що об’єкт потребує капітального ремонту, але коштів так і не виділили. Того може і не видно так відразу, але якщо придивитись, то сьогодні стан Пагорбу Слави є незадовільним. Ми щороку робимо поточні ремонти, але цього мало», - зазначив Ігор Гавришкевич.

Вартість капітального ремонту за різними оцінками становитиме від 4 до 9 млн. грн.

Нагадаємо, вчора, 9 травня, міліцейський кордон, який здійснював охорону на Пагорбі слави у Львові, витоптував зелений газон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.