Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Ігор Танчин

Четвер, 31 жовтня 2013, 14:14

Шемчук не зміг отримати доступ до фінансового ресурсу на Львівщині, – експерт

Ігор Танчин

Екс-губернатор Львівщини Віктор Шемчук, попри весь свій позитив, не зміг вирішити декілька проблем, важливих для лоббі, яке його підтримувало, у зв’язку з чим і було прийнято рішення про обмін посади голови Львівської ОДА на іншу посаду для Шемчука.

Про це в коментарі Варіантам заявив політолог Ігор Танчин.

Віктор Шемчук належить до групи нардепа Жванії. Саме вона пролобіювала його призначення на посаду голови Львівської ОДА. Однак, не секрет, що у Шемчука не склались або були дуже прохолодні стосунки з керівництвом деяких правоохоронних структур Львівщини.

Останні весь час тримали під пильним контролем роботу Львівської ОДА і Шемчука персонально.

Насправді, це була ідеальна ситуація для пересічних громадян, але не для еліти. Вірогідно тому і було прийнято рішення не про усунення Шемчука, а про переведення його на іншу відповідальну роботу в Києві.

Так Адміністрації президента вдалося, з одного боку, задовольнити апетити і не втратити контролю над групою Жванії, а з іншого – вирішити конфлікт, який існував між Шемчуком і силовими структурами на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.