Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

allretail.ua

Понеділок, 18 листопада 2013, 17:48

Чистий дохід "Концерну Хлібпром" скоротився на 8%

За 9 місяців поточного року чистий прибуток "Концерну Хлібпром" скоротився до 580,4 млн. грн, що на 8% менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Про це повідомляє РБК Україна з посиланням на прес-службу ПАТ "Концерну Хлібпром".

Чистий прибуток "Концерну Хлібпром" в 2013 році склав 580,4 млн грн, що на 8% менше, ніж за аналогічний період попереднього року.

Згідно з повідомленням, скорочення даного показника пояснюється продажем компанією протягом року неефективних районних виробничих майданчиків в рамках заходів з оптимізації витрат.

Згідно з консолідованими даними ПАТ "Концерн Хлібпром", підготовлених за міжнародними стандартами бухзвіту, валовий дохід компанії за 9 місяців 2013 року склав 677,3 млн. грн. Протягом звітного періоду компанія скоротила чистий збиток попередніх періодів з 11,8 млн грн. до 2,038 млн грн.

ПАТ "Концерн Хлібпром" входить у групу найбільших виробників хліба в Україні та об'єднує в своєму складі 8 виробничих підрозділів у Львівській та Вінницькій областях. Компанії належать торгові марки - "Хлібна хата", "Вінницяхліб", "Bandinelli", "Наминайко".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.