Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

Четвер, 31 травня 2012, 10:22

«Свободу» звинувачують в плагіаті

Нещодавно, в соціальній мережі на сторінці ВО «Свобода» з’явилось зображення гайдамака з шаблею, з логотипом партії. Справжній автор графічного зображення заявляє, що свободівці вкрали його роботу.

Український художник, ілюстратор та дизайнер Андрій Єрмоленко, заявляє, що його робота - зображення гайдамака з шаблею, була вкрадена для політичної реклами ВО "Свобода".

Помітивши на сторінці «Свободи» у «Фейсбуку» використання своєї графіки, Андрій Єрмоленко звернувся до людей, що відповідають за її наповнення, з вимогою вказати автора оригінальної роботи.

164У відповідь на це невідомий «свободівець» спочатку заявив, що "автор роботи - Хмельницька Свобода". Отримавши у відповідь декілька реплік про те, що автором роботи насправді є Андрій Єрмоленко, «свободівець» сказав:

«А ви провокатори не додумалися своїми мізерними мізками, що свободівці теж гарно малюють, от і вирішили самі намалювати, про вашого автора ми і знать не знали, і зараз не хочемо…Він ним не являється, і досить вже продовжувати їх провокацію, бо він являється автором іншої фотки з козаком, а Хмельницькі Свободівці по вашому не вміють гарно малювати? Що ви за провокатори такі, це фото не сьогодні тут з'явилося, і не в мене першого, але ці провокатори обрали саме сторінку прихильників Свободи, але не самих Хмельницьких Свободівців, більше того сюди були ним заслані інші провокатори які тупо звинувачували ВО Свобода, називали їх ворами, а деякі взагалі провокували на дуже болючу тему і демонстративно. Тож не меліть чепухи це не його фото, і я не буду його робити автором»

235

Андрій Єрмоленко вже заявив, що буде радитися з юристом з приводу крадіжки його роботи. Вважаємо, що українська інтернет-спільнота також має висловити свою оцінку цієї ганебної для "Свободи" ситуації.

325

Джерело: ТЕКСТИ.org.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.