Мицак в борделі активістів

31 березня 2014

Невловимий Мицак нарешті дав себе помацати невтомним активістам Львова.

І тільки інтонації рабів, яких не пустили до раю, так стиха повідомляють, що вони вже усе перетерли та  про щось домовились. Принаймні, вони домовились розпочати з малого і завести усім інспекторам ДАІ сторінку у фейсбуці, де ті будуть щохвилинно звітуватись громаді про надої на дорогах. Звичайно, що Мицак, як досвідчений хабарник (бо саме з такими гаслами прийшли до нього львівські активісти), дуже легко розбиває цих вифлиємських маляток навіть однією лівою, бо хабарництво – це і є чудо комунікації.

Вміння вловлювати настрої та побажання. Вміння враховувати бажання та апетити і делікатно (і саме тому приємно) їх просувати. Саме тому Мицак звик говорити не словами, а показувати фактами. Він подав до суду на Садіка за образу честі і ґонору (тут поміж шансонного репертуару у нього проскочила якась ґвара). Мицак має потрібні факти і готовий їх злити, якщо стане великим босом.

Мицак навіть впевнений, що міг би врятувати усе майно під час міфічної Ночі гніву, яку придумали десь у Садового. Тобто, придумали цей придуркуватий поетизм "ніч гніву". Це ж треба, так бакланити ОРТ за геббелівщину, а самим розповідати байки про якусь спонтанність "ночі гніву". Розповідати казочки про якісь емоції, що накопичились за увесь той янучарський період і шукали виплеску на адміністративні споруди. Які емоції у 21 столітті?

Бо якщо усе це називати емоціями, то тоді усі ті свідомі та активні нічим не відрізняються від лохів Путлєра та заслуговують на такі розводи бандерлогів. Може, краще було б колективно подрочити замість того, щоб бомбити мєнтовку, прокуратуру та СБУ? Це була б більш ефектніша картинка у масовій свідомості. Але малятка самі вірять у ці казочки і тому Мицак тут у повному дискурсі.

Після допиту Мицака, вже на вулиці, деякі учасники цієї групової оргії власноручно визнавали, що це був якийсь бордель, а не прес-конференція. Їм соромно за свої громадські організації і тому вони хочуть вийти з них та більше не приходити на такі заходи.

Відео з прес-конференції Мицака.

Поки ще світить це сонце, то для усіх інших співає R. Kelly зі своїм відвертим і дещо вульгарним хітом "Lights On" та його ненаситним рефреном "fucking with the lights on".

олександр ковальчук

Мітки: автомайдан, Богдан Мицак, Демократичний Альянс, Дорожній контроль, євромайдан львів