Львівська міськрада розірве угоду оренди з ринком «Привокзальний»

Понеділок, 18 серпня 2014, 15:58

Сьогодні закінчився термін, який міська рада Львова давала керівництву Привокзального ринку на врегулювання ситуації.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, сьогодні Львівська міська рада прийняла рішення доручити управлінню комунальної власності готувати документи на розірвання угоди з ТзОВ «Ринок «Привокзальний».

Як поінформувала начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич, керівник управління комунальної власності підписала позов про розірвання договору оренди цілісного майнового комплексу з ТзОВ «Ринок «Привокзальний».

«Сьогодні, 18 серпня керівник управління комунальної власності підписала позов про розірвання договору оренди цілісного майнового комплексу з ТзОВ «Ринок «Привокзальний».

Також в Господарському суді Львівської області розглядається з цього справа за позовом профспілки до Львівської міської ради про визнання незаконної ухвали про приватизацію ринку «Привокзальний». Ці справи стосовно користування і власності на майно будуть предметами судового дослідження.

Оскільки керівництво ринку «Привокзальний» не забезпечило електроенергією працівників, то місто звернулося з листами до «Львівобленерго» про відновлення електропостачання на ринку. І ми очікуємо на результат», - зазначила Гелена Пайонкевич.

Сьогодні працівники ринку пікетували мерію. Одна з основних вимог пікетувальників – повернути на Привокзальний
ринок електроенергію. Вже чотири тижні працівники ринку безрезультатно
добиваються включення електропостачання.

Нагадаємо, на початку серпня більше тижня без електропостачання, вивезення сміття та дератизації залишається Привокзальний ринок.

 

Мітки: Львівська міська рада, оренда, Привокзальний ринок, угода