Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електроенергія

grattan.edu.au

П'ятниця, 12 грудня 2014, 14:59

Влада хоче знизити нічний коефіціент споживання електроенергії для населення

електроенергія

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг пропонує знизити нічний коефіцієнт для стимулювання населення використовувати електрику у нічний період

Про це повідомила прес-служба комісії.

Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг схвалено проект змін до Порядку застосування тарифів на електроенергію (для населення).

Згадані зміни передбачають зменшення для населення тарифного коефіцієнту з 0,7 до 0,5 тарифу в години нічного мінімального навантаження енергосистеми (з 23-ї години до 7-ї години доби). Ця норма застосовується у разі використання побутовими споживачами двозонного обліку електричної енергії.

Запропоновані зміни до Порядку стимулюватимуть населення переходити на споживання електричної енергії у нічний період за зниженим тарифом. Такий підхід дасть можливість вирівнювати графік навантажень ОЕС України та забезпечить зниження обсягів споживання електричної енергії у пікові періоди.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.