Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електроенергія

isotherm.co.za

Середа, 17 грудня 2014, 15:59

Завтра у львівській міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги буде планове відключення світла

електроенергія

Завтра, 18 грудня, у Комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги (вул. І. Миколайчука, 9) не буде світла.

Це планове відключення світла з 09.00 до 14.00 год., у зв’язку з проведенням ремонту, інформує прес-служба Львівської міськради.

Мешканці можуть звертатися у 8-му міську клінічну лікарню і Львівську обласну клінічну лікарню.

«Для тих пацієнтів, які будуть потребувати завтра електроенергії, зокрема у реанімації, електроенергія буде забезпечуватися за допомогою нашого резервного джерела. Світло для важких пацієнтів буде.

У стаціонарах світло не вимикали і не планують. Але, якщо б така ситуація сталася, ми всі готові до цього. У всіх установах, де є стаціонари, реанімаційні ліжка, є дизельні генератори. По-друге, у нас кожен лікар має ліхтарик. Якщо це станеться в нічний період, чергова зміна має персональні ліхтарики. Тому я сподіваюся, що відключення світла у лікарнях не буде, а якщо буде, то ми швидко на це відреагуємо», - розповів начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.