Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

http://www.zak.gp.gov.ua

Понеділок, 25 червня 2012, 17:05

П’ятеро осіб претендують на посаду гендиректора «Галсільлісу»

На посаду керівника обласного спеціалізованого підприємства «Галсільліс» вже є п‘ятеро претендентів. Про це сьогодні, 25 червня, на передсесійній прес-конференції Львівської облради повідомив голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської облради Ярослав Качмарик.

«Серед претендентів на посаду є депутати облради, кандидати наук і кожен з них відповідає основній вимозі участі в конкурсі – має досвід роботи у сфері лісового господарства», - зазначив Качмарик.

Нагадаємо, 18 жовтня минулого року Львівська облрада звільнила Павла Котика з посади гендиректора «Галсільлісу». Перед тим тимчасова комісія облради, вивчивши діяльність підприємства, знайшла багато порушень. Як зазначив тоді перший заступник голови Львівської облради Петро Колодій, діяльність підприємства звелася до банального продажу лісу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.