Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

земельна ділянка

ye.ua

Четвер, 1 жовтня 2015, 13:09

Кооператив "Червона Калина" добився від Львівської мерії повернення земель під садівництво

земельна ділянка

Садово-городньому кооперативу "Червона Калина" дозволили приватизувати землі між вул. Лукасевича та Брюховицькоюель, які знаходяться у їх використанні 27 років.

Про це з сесії Львівської міської ради повідомляє кореспондент Варіантів.

Вчора, 30 вересня, львівські депутати вирішили виділити земельні ділянки, обмежені вул. І. Лукасевича – вул. Брюховицькою – лісовим масивом Брюховицького лісництва садово-городньому кооперативу "Червона калина".

Відтак, кооператив отримає 0,2885 га на вул. І. Лукасевича в оренду на 10 років та земельні ділянки загальною площею 44,3851 га на вул. І. Лукасевича у власність для ведення садівництва за рахунок земель сільськогосподарського призначення 

Нагадаємо, як розповів голова кооперативу "Червона калина" Володимир Галас, раніше ці землі входили до Яворова, проте уже рік, як вони перейшли під управління Львівської міської ради.

За словами головного архітектора Львова Олеся Лужецького, згадана територія відноситься до змішаної житлової забудови.

Нагадаємо, що 19 червня члени кооперативу "Червона калина" пікетували засідання ЛМР та вимагали приватизації земель, які знаходяться в їх використанні 27 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.