Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

П'ятниця, 6 липня 2012, 11:06

"Тушки" Дубневичі попіарилися на роздачі нагород Президента

Депутати Львівської облради Богдан і Ярослав Дубневичі  нещодавно взяли участь в офіційних урочистостях, організованими Пустомитівською і Самбірською районними державними адміністраціями з нагоди вручення державної відзнаки України «Мати – героїня»

 

«Голова Пустомитівської районної державної адміністрації Ігор Чопко та депутат обласної ради Богдан Дубневич вручили державну відзнаку України «Мати – героїня», - повідомляє офіційний сайт Пустомитівської РДА.

«Голова Самбірської районної державної адміністрації Іван Білак спільно із заступником голови Самбірської районної ради Віталієм Кімаком, депутатом Львівської обласної ради Ярославом Дубневичем 26 червня о 15 год. в залі засідань адмінбудинку (м. Самбір, вул. Мазепи, 8) урочисто вручили державні нагороди 52 матерям Самбірського р-ну», - повідомляє офіційний сайт Самбірської РДА.

Прикметним є те, що, саме 26 червня, вранці, на засіданні сесії Львівської облради брати Дубневичі заявили про свій вихід з провладної фракції партії «Відродження» і почали посилено публічно дистанціюватися від офіційної державної влади, створюючи собі песвдо-імідж опозиціонерів. Нагадаємо, що державна нагорода та Почесне звання «Мати – героїня» надається Президентом України жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п'ятьох і більше дітей.

Отож Львівська облрада жодного відношення до цих нагород немає.

Також нагадаємо, що голова фракції ВО "Свобода" Ірина Сех в ефірі ТРК ЗІК назвала Ярослава Дубневича "тушкою".

Ярослав Дубневич планує висувати свою кандидатуру в народні депутати у Городоцькому в.о., Богдан Дубневич - у Пустомитівському в.о.

Вибори до Верховної ради України відбудуться у жовтні 2012 року.   

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.