Галицький дяк Дякович відкрив рахунок у банку

Четвер, 3 грудня 2015, 17:47

У 2014 році новообраний депутат Львівської міськради від Української Галицької Партії Ігор Дякович поклав на рахунок у банку тисячу гривень.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

У минулому році Ігор Дякович, дяк РГ УГКЦ «Вознесіння Господнє» та член Української Галицької Партії, тримає у банку 1000 грн, які вклав у 2014 році. Члени його сім’ї відкрили рахунок у банку на 3 060 грн.

Ігор Дякович задекларував 24 600 грн загального доходу: заробітна плата у 2014 році становила 13 092 грн, а 11 508 грн – інші види доходів. Члени його сім’ї у 2014 році заробили 75 600 грн.

Із нерухомості у новообраного депутата – квартира площею 59,3 кв. м, а члени його сім’ї також задекларували квартиру на 59,3 кв. м.

Власного авто у Дяковича та його сім’ї немає, також він та його сім’я обходиться без фінансових зобов’язань.

Згідно з виборчим списком Української Галицької партії, був кандидатом у депутати до Львівської міської ради, який очолив директор Музею тоталітарних режимів «Територія терору» Тарас Чолій, а першим номером до Львівської обласної ради від УГА йшов Богдан Панкевич, який є головою Ради ГО «Українська Галицька Асамблея».

Нагадаємо, 1 грудня на сесії Львівської міськради депутати створили 10 постійних депутатських комісій. Від УГП комісію законності, свободи слова та депутатської етики очолила менеджер проектів ГО «Українська Галицька Асамблея» Юлія Гвоздович.

Мітки: богдан панкевич, вибори 2015, Ігор Дякович, Львівська міська рада, Тарас Чолій, українська галицька партія, Юлія Гвоздович