Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Лопушанський

nabu.gov.ua

Вівторок, 14 червня 2016, 17:18

Львівське управління НАБУ офіційно очолив Лопушанський

Тарас Лопушанський

Юрист Тарас Лопушанський переміг у відкритому конкурсі і навіть пройшов перевірку на поліграфі.

Про це йдеться на офіційному порталі Національного антикорупційного бюро України.

Директором Львівського територіального управління Національного антикорупційного бюро України став Тарас Лопушанський. Відповідне розпорядження 6 червня підписав директор НАБУ Артем Ситник.

У відкритому конкурсі на посаду директора Львівського НАБУ Тарас Лопушанський обійшов 47 конкурентів, а також пройшов перевірку на поліграфі. 

«Одним із перших моїх завдань є організація роботи теруправління – приміщення, матеріально-технічне забезпечення тощо. А щойно до виконання своїх функцій приступить нова Рада громадського контролю, то можна буде оголошувати конкурс на вакантні посади», – зазначив Тарас Лопушанський.

Саме ж Львівське теруправління НАБУ складатиметься з 2 відділів: по роботі зі свідками та заявниками і з організаційної роботи. Загальна кількість співробітників – 15 осіб, а незабаром буде оголошено конкурс на вакантні посади.

Зазначимо, Лопушанський довгий час займався адвокатською діяльністю – був головою адвокатського об’єднання «Ордер». Він має три вищі освіти за фахом «Право», «Правознавство» і «Німецька мова та література».

Нагадаємо, Львівське територіальне управління Антикорупційного бюро було створено наказом Артема Ситника 10 грудня 2015 року.

Повноваження керівника Львівського територіального управління поширюватимуться на Львівську, Волинську, Закарпатську, Чернівецьку, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську, Хмельницьку області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.