Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пл. Міцкевича

Вівторок, 6 грудня 2016, 16:35

У центрі Львова продадуть приміщення, початкова ціна якого 10 мільйонів

пл. Міцкевича

Приміщення на пл. Міцкевича, 6/7 виставлять на продаж, а отримані кошти віддадуть на спорудження будинку для учасників АТО на вул. Під Голоском.

Про це йдеться на інформаційному порталі депутатів Львівської міськради.

Як зазначив депутат міськради Віталій Свінціцький, раніше громадська організація «Союз Ветеранів Десанту», куди входять учасники АТО, запропонувала у приміщенні четвертого поверху, що на пл. Міцкевича, організувати соціальний хостел для бійців.

Така ідея виникла через те, що приїжджаючи до Львова у справах, вони часто змушені ночувати на вокзалі або залишатися у знайомих.

«На жаль, ця ідея не знайшла підтримки у профільній комісії. Приміщення на Міцкевича вирішили виставити на аукціон. Однак вдалося відстояти бодай те, щоб виручені від продажу кошти скерували на будівництво житла учасникам бойових дій. А це також не мало, адже стартова ціна приміщення, за попередніми даними, 10 мільйонів гривень», – підкреслив Віталій Свінціцький.

Нагадаємо, житло в першій багатоповерхівці на вул. Під Голоском учасники АТО мають отримати до кінця року.

Саме будівництво на вул. Під Голоском стартувало наприкінці березня, а закінчити усі роботи планують до кінця цього року.

Переможцями тендеру на спорудження будинку для учасників АТО у Львові стали львівські підприємства ТзОВ Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн» та «Прогрестехбуд».

Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн» зводитиме 6-поверховий 53-квартирних будинок та мережі зовнішнього електропостачання, а «Прогрестехбуд» – мережі газопостачання, господарсько-питного водопроводу та побутової і дощової каналізації.

Зазначимо, тендер на будівництво житла для львівських учасників АТО проводили вже вдруге, оскільки у попередньому взяла участь лише 1 компанія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.