Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Автобуси

Вівторок, 25 липня 2017, 13:35

Львів боргує кошти за автобуси "Електрон"

Автобуси

Голова ЛОДА закликав погасити заборгованість перед підприємством.

Сьогодні під час засідання колегії голова Львівської облдержадміністрації  Олег Синютка закликав посадовців Львівської міської ради виплатити заборговані кошти "Електрону".

Нагадаємо, що у лютому стало відомо, що військова прокуратура підозрює посадовців ЛКП АТП №1 у розтраті 67,5 млн грн бюджетних коштів під час виконання угоди з ТОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Електронтранс" щодо поставок автобусів.

Зокрема, у 2016 році АТП №1 замовило в "Електронтрансу" 55 сучасних низькопідлогових автобусів за понад 264,12 млн грн, які підприємство мало надати ще у минулому році. Кожен автобус коштував 4,8 млн грн.

Однак, у січні цього року місто отримало лише 10 автобусів, хоча заплатило за 25. За даними правоохоронців, решту 15 автобусів "Електронтранс" не виготовив, проте посадовці АТП №1 в Регіональному сервісному центрі МВС у Львівській області зареєстрували 25 автобусів, підробивши документи.

У Львівській міськраді стверджували що АТП №1 отримало в січні всі 25 автобусів, проте частину з них пізніше повернули виробнику для виправлення виявлених недоліків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.