Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 27 жовтня 2017, 13:11

Львівська міськрада планує перетворити управління екології на підприємство

Львівська міськрада

Управління екології введуть у склад департаменту містобудування у ролі окремого відділу

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету міськради було вирішено включити управління екології у склад департаменту містобудування як окремий відділ.

Як заявив директор департаменту містобудування Львівської міської ради Сергій Коровайник, також планується розширити повноваження цього відділу й створити на його базі окрему юридичну особу.

"На одній з попередній сесії Львівської міської ради ми реорганізували департамент містобудування, зокрема управління екології ми включили у склад департаменту в ролі відділу. Впродовж двох місяців департамент буде реорганізовано: у межах департаменту буде створено окремий відділ екології, який буде функціонувати", – наголосив Сергій Коровайник.

Нагадаємо, 6 квітня2017 року на сесії міської ради депутати проголосували за створення нового департаменту з питань поводження з ТПВ у Львові, який буде складатися з двох управлінь: управління оперативного поводження з відходами та управління розвитку системи поводження з відходами.

У результаті цього кількість працівників міськради збільшиться до 1614 осіб. Зазначимо, станом на березень цього року у міській раді Львова працювало 1565 людей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.