Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Прес-реліз,   П'ятниця, 27 жовтня 2017, 19:30

На Львівщині радикали розв'язали інформвійну проти "Батьківщини"

У Cолонці Пустомитівського району, де 29 жовтня відбудуться місцеві вибори, жителі отримали листи від Радикальної партії, в яких Олег Ляшко звинувачує "Батьківщину" в ігноруванні пенсійної реформи.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної парторганізації ВО "Батьківщина".

У листах за підписом Олега Ляшка також подана неправдива інформація про те, що "Батьківщина" буцімто хоче позбавити українців нових пенсій та ще й змусить їх заплатити подвійний штраф.

У низькопробній агітці, яка має на меті очорнити "Батьківщину" напередодні виборів в об’єднаних територіальних громадах, Олег Ляшко клянеться в любові до літніх людей та розповідає, як він дбає про добробут пенсіонерів.

Зазначимо, що ВО "Батьківщина" підтримує збільшення пенсій, але не в той спосіб, який запропонувала влада – пенсію потрібно індексовувати згідно з інфляцією, а відтак виплати мали би бути мінімум 3500 гривень за місяць.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.