Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

razomplus

Понеділок, 11 грудня 2017, 11:17

Вакарчук не планує бути Президентом України

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук спростував чутки про свій намір балотуватися в президенти.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як заявив лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, він не збирається брати участь у президентських виборах.

"Ви добре знаєте, що я ніколи не заявляв про свої президентські амбіції, я не збираюся цього робити і сьогодні. Влада як така мене не цікавить", – наголосив Святослав Вакарчук.

Однак він назвав 10 кроків, які необхідно зробити для реформування держави. Зокрема: створити незалежний Антикорупційний суд; зменшити роль олігархів у виборах і обмежити використання політичної реклами на телебаченні і радіо; провести справжню реформу державної служби; почати дієву приватизацію; припинити політичний лобізм; змінити правила поведінки політиків; прищепити принцип відповідальності політикам; ввести культуру прозорої комунікації; публічно окреслити межі дозволеного.

"Є речі, які повинні бути непорушними, ніхто, ніколи, ні за яких обставин не повинен порушувати ці принципи. Перелік цих принципів повинен бути сформований і оприлюднений", – додав Святослав Вакарчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.