Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

спортивний майданчик

Понеділок, 17 вересня 2018, 13:57

У Бродах відкрили спортивний майданчик

спортивний майданчик

Відкриття відбулося в межах святкування 934-ї річниці з дня заснування міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На будівництво спортивної споруди з обласного бюджету виділили – 550 тис грн, решта – з міського бюджету. Майданчик спорудили в межах реалізації Обласної програми "Спортивний майданчик на 2017-2021 роки".

Спортивний об'єкт розміщений на території бродівського стадіону "Ювілейний" за адресою: вулиця Спортивна, 1.

Зазначимо, до кінця 2019 року на Львівщині планують збудувати більше 30 футбольних майданчиків. На облаштування цих спортивних об'єктів скерують 47 млн гривень.

Додамо, що на розбудову спортивних майданчиків у Львові міськрада передбачила 9 млн гривень. Зокрема, це: скейт-майданчик (1,5 млн грн) та баскетбольний майданчик (2,9 млн грн) на вул. Винниченка, 4; мультифункційний майданчик для гри у футбол та баскетбол (2,3 млн грн) на вул. М. Вовчка, 3; дитячий майданчик (500 тис грн) та мультифункційний майданчик для гри у футбол і баскетбол (1,1 млн грн) на вул. Чорноморській, 12; міні-футбольний майданчик (4 млн грн) на вул. Ковельській, 67.

Нагадаємо, у травні депутати затвердили перелік спортмайданчиків, які планують облаштувати до кінця цього року, а  минулоріч на облаштування сучасних спортивних майданчиків у місті Львівська міськрада виділила 6 млн грн. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.