Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліклініка №6 у Львові

Четвер, 8 листопада 2018, 17:00

У лікарнях Львова створили більше 20 спеціальних місць для батьків з дітьми

поліклініка №6 у Львові

Стпном на сьогодні у 22 амбулаторіях і поліклініках Львова працюють спеціальні кімнати для матері та дитини.

Про це сьогоодні на сесії Львівської міської ради повідомив керівник міського управління охорони здоров’я Володими Зуб.

Станом на сьогодні в 11 будівлях закладів охорони здоров’я Львова створено кімнати матері та дитини, які оснащені пеленальними столиками, умивальниками, місцями для годування, а ще в 11 будівлях для цієї мети використовуються кабінети шкіл імунізації та кабінети "Здорової дитини".

За його словами, кімнати матері та дитини обладнали у: 1-їй міській клінічній лікарні на вул. Хімічна, 7-а та вул. Мазепи, 25; 4-їй міській клінічній лікарні на вул. Паркова, 1 та вул. Тернопільська, 9; 5-їй міській клінічній лікарні на вул. Чупринки, 43; 1-їй міській поліклініці на вул. Руська, 20 та вул. Римлянина, 2; 5-їй міській поліклініці на вул. Виговського, 41, у смт. Рудно на вул. Грушевського, 48 і на вул. Любінська, 94; у консультативній поліклініці лікарні швидкої медичної допомоги.

Володими Зуб додав, що кабінети "Здорової дитини" є ще у 1-їй міській клінічній лікарні на вул. Польова, 29, вул. Варшавська, 56, вул. Шевченка, 116, вул. Панча, 16, смт. Брюховичі на вул. Ягідна, 8; 4-ій міській поліклініці на пр. Червоної Калини, 68, 57 і вул. Навроцького, 23; 6-їй міській поліклініці на вул. Медової Печери, 1, у м. Винники на вул. Галицька, 15.

"У решті 15 будівель (6 поліклінік та 9 амбулаторій) у разі потреб годування та перевдягання малюків будуть використовуватись кабінети сімейних лікарів, вільні від прийому пацієнтів", – наголосив Володимир Зуб.

Нагадаємо, у вересні цього року депутати міськради підтримали петицію про створення в амбулаторіях і поліклініках Львова окремих просторів для матері та дитини та доручили пристосувати усі поліклініки та сімейні амбулаторії міста до потреб батьків із дітьми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.