Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр зайнятості

Середа, 21 листопада 2018, 13:42

На Ярмарку кар'єри у Львові працедавці запропонували 1700 вільних вакансій

Центр зайнятості

Загалом участь у ярмарку взяли 70 роботодавців Львова, які запропонували 1768 вакансій за 225 професіями та спеціальностями.

Про це повідомляє Львівський міський центр зайнятості.

У Львівському міському центрі зайнятості 15 листопада відбувся 31 Ярмарок кар’єри, організований Львівським обласним та Львівським міським центрами зайнятості спільно з Національним університетом «Львівська політехніка».

У ярмарку взяли участь 70 роботодавців Львова, які запропонували 1768 вакансій за 225 професіями та спеціальностями.

"Представники підприємств, установ, організацій провели співбесіди з 2343 претендентами на заявлені вакансії, за результатами яких попередньо підібрано для можливого працевлаштування 398 осіб, досягнуто домовленості про стажування 130 осіб та отримано 601 резюме", – йдеться у повідомленні.

Крім цього, у рамках проведення Ярмарку вакансій для безробітних та учнів шкіл проводились семінари: «Загальні питання зайнятості та стан ринку праці», «Техніка пошуку роботи. Співбесіда з роботодавцем», «Презентація послуг з професійного навчання, перенавчання, підвищення кваліфікації», «Презентація професій: водій трамвая та водій  тролейбуса» та «Тестування щодо вибору професії».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.