Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Петро Порошенко

Четвер, 22 листопада 2018, 12:43

24 січня в Україні відзначатимуть день зовнішньої розвідки

Петро Порошенко

Петро Порошенко підписав указ про встановлення в Україні Дня зовнішньої розвідки, який святкуватимуть 24 січня. 

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Сьогодні, 22 листопада, Президент Петро Порошенко підписав указ про встановлення в Україні Дня зовнішньої розвідки, який відтепер відзначатимуть 24 січня. 

"Ураховуючи значний внесок співробітників розвідувальних органів України у справу забезпечення захисту національних інтересів України від зовнішніх загроз, а також життя, здоров’я її громадян та об’єктів державної власності за межами України, зміцнення обороноздатності держави, з метою відродження національної розвідувальної ідентичності та започаткування сучасних традицій вшанування звитяг зовнішньої розвідки України постановляю установити в Україні День зовнішньої розвідки України", – зазначено в указі Петра Порошенка №381/2018.

Нагадаємо, Інститут національної пам'яті пропонує скасувати вихідний день 8 березня та перенести вихідний з 9-го на 8 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.