Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

П'ятниця, 1 лютого 2019, 14:37

Садовий хоче об'єднатися з молекулами води

Андрій Садовий

На парламентських виборах Андрій Садовий планує об'єднуватися з іншими політичними партіями та об'єднаннями.  

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Сьогодні, перебуваючи у Києві, міський голова Львова та кандидат у президенти від "Самопомочі" Андрій Садовий, заявив, що не вбачає проблем для об'єднання своєї політичної сили з іншими партіями під час проведення парламентської виборчої кампанії.

"Я не бачу жодних проблем щодо об'єднання на парламентську кампанію, і тут є попередня домовленість і "Громадянської позиції"... і "Сили людей" і "ДемАльянсу", і Вакарчука, тобто, всі готові бути разом, але ви розумієте... це потрібно технологічно побудувати, тому що є амбіції, хто яке місце займатиме, хто які зобов'язання один перед одним має", – розповів Андрій Садовий.

Нагадаємо, раніше Андрій Садовий повідомляв, що на президентських виборах не буде об'єднуватися з іншими політичними партіями та об'єднаннями. 

7 січня Центральна виборча комісія офіційно зареєструвала Андрія Садового як кандидата у Президенти України. Ще у жовтні 2018 року Садовий заявив, що братиме участь у президентських виборах-2019. "Самопоміч" офіційно висунула його своїм кандидатом на президентських виборах 3 січня.

Раніше Садовий розповідав, що сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком, а у випадку перемоги – продасть медіа-активи своєї дружини.

Наразі Андрій Садовий взяв відпустку для проведення передвиборчої кампанії. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.