Міськрада продає приміщення у Франківському районі за 300 тисяч гривень

Середа, 3 квітня 2019, 12:38

Львівська міськрада продає приміщення у будинку на вул. Труша, 8 за 316 тис грн.

Управління комунальної власності Львівської міської ради виставило на продаж у системі ProZorro приміщення цокольного поверху на вул. Труша, 8 у Львові, загальною площею 33,3 кв.м.

Будинок, в якому знаходяться приміщення, розташований в серединній частині центру Львова у Франківському районі, який характеризується в основному житловою забудовою міста. Поруч та неподалік об'єкта знаходяться: житлові будинки, магазини, сервісний центр Samsung, Музей Труша, Кульпарківський парк, автостоянка, церква, Генеральне консульство Чеської Республіки, середня школа, дитячий садочок.

Аукціон стартує 11 квітня, а початкова вартість приміщення становить 316 944 грн. 

Нагадаємо, раніше ТзОВ "Львівмедікалцентр", власником якого є адвокат Григорія Козловського Юрій Ломага, придбало приміщення у будинках на Площі Ринок, 12 і 13 за 34 млн грн.

А приміщення у будинку на площі Ринок, 38 придбала ТОВ "Крімсон Корп" за 56 млн грн, що на 6 млн грн більше, за початкову ціну. Також міськрада продала за 6 млн грн кам’яницю на Площі Ринок зі спадщини ЮНЕСКО.

Мітки: ProZorrо, закупівлі, комунальна власність, комунальне приміщення, новини львова, продаж комунального майна, продаж приміщень на аукціоні, управління комунальної власності