На Львівщині зафіксували декілька "мертвих" душ у списках виборців

Неділя, 31 березня 2019, 13:30

Станом на 11:00 год зафіксували 16% явки виборців у області – зі списків не виключили людей, які померли напередодні виборів.  

Як повідомили сьогодні під час прес-конференції у Львові, загалом значних порушень у області не зафіксували, хоча на дільниці №118 у Пустомитах виявили випадки, коли у списках були включені виборчі, які померли якраз перед виборами.

Явка виборців по Львівській області станом на 11:00 год склала 16,08%. Загалом у Львівській області майже у всіх округах проголосували 12% виборців.

Загалом з початку голосування по всій Україні повідомили про 1446 порушення.

"Забороняють голосувати людям своїми ручками. У Львівській області немає таких випадків, але в Україні є" – пояснила довірена особа у Львівській області кандидата в Президенти України Володимира Зеленського Олена Остимчук.

Нагадаємо, сьогодні у Львові запрацювали всі виборчі дільниці в кожному з районів міста. Усі виборчі дільниці у місті і області працюватимуть до 20:00 год.

Додамо, на Львівщині у день виборів працює телефонна гаряча лінія. Загалом у виборах Президента України можуть взяти участь 1,9 млн виборців у Львівській області.

Мітки: виборча дільниця, новини львова, порушення на виборах, президентські вибори 2019