Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ремонт дороги

Четвер, 23 травня 2019, 17:43

Львів'яни вимагають відремонтувати транспортну розв'язку на Топольній

ремонт дороги

У Львові зареєстрували електронну петицію, у якій просять відремонтувати вулиці Топольна, Гордієнка та Топольні провулки.

21 травня, на порталі е-петицій Михайло Лишак зареєстрував петицію з вимогою відремонтувати важливу транспортну розв'язнку на вулиці Топольній. 

Зокрема, в тексті петиції йдеться, що ця вимога пов'язана із тим, що вулиця Топольна є важливою районною транспортною розв'язкою котрою щодня користуються сотні автомобілів. Ця дорога сполучає мешканців мікрорайону Голоско з вулицею Замарстинівська та вулицею Мазепи.

"Щодня нею користуються учні Ліцею №81, відвідувачі природнього джерела Спартак, відвідувачі місцевого кладовища, дачники та мешканці Голоско. Вул. Топольна - це центральна алея мікрорайону Голоски.  На сьогодні, як і 40 років тому на цій вулиці немає покриття. В дощ тут потоп, в суху погоду туман з пилюки, суцільне болото" – написав Михайло Лишак.

Наразі петиція набрала 43 голоси із 500 потрібних. 
 

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Додамо, у березні 2018 року львівські депутати на сесії міської ради підтримали петицію про відмову у Львові від маршруток через 5 років.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.