Москаленко вважає, що активісти нищать Львів "на замовлення"

Середа, 29 травня 2019, 12:55

Андрій Москаленко назвав дії протестувальників під міської радою "замовленням конкретних людей".

Про це заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні активісти увірвалися у будівлю Львівської міської ради, щоб поговорити із чиновниками щодо відставки Андрія Садового.

За словами Андрія Москаленка активісти виламали двері у міську раду, знищили замок та побили людей. Також він зазначив, що у одного з протестувальників була холодна зброя, зокрема чоловік тримав у руках ніж.

"Питання також і до співчуваючих - чи знову хтось скаже - то політика. Це не політика - це замовлення конкретних людей нищити Львів" – пише Андрій Москаленко.

Крім цього він звернувся до всіх правоохоронних органів.

Нагадаємо, у понеділок низка громадських організацій Львова встановила намети на площі Ринок з вимогою відставки міського голови Андрія Садового. Активісти обуруються тим, що у п'ятницю троє чиновників міськради безкоштовно отримали квартири на які претендували учасники АТО зі Львова.

Тоді ж під час виконкому активісти, серед яких були і учасники ГО "Рабів до раю не пускають", облили зеленою фарбою заступника Андрія Садового Геннадія Васьківа. За словами Андрія Садового, "львівський екс-регіонал Іван Спринський виконав замовлення алкоМАФії". 

А 27 травня депутати Львівської міської ради Петро Адамик, Маркіян Лопачак та Григорій Козловський зареєстрували ухвалу про припинення повноважень міського голови Львова.

Мітки: акція протесту, Андрій Москаленко, Львівська міська рада, новини львова