Федишин і Карпа очікують на запрошення до партії Олі Полякової

Середа, 29 травня 2019, 17:10

Співачка Оля Полякова анонсувала створення власної політичної партії.

Про це повідомляє Громадське радіо.

Сьогодні на Форумі жіночого партнерства українська співачка Ольга Полякова заявила про початок створення власної політичної сили.

"От зараз йде передвиборча гонка в парламент і мені набридло голосувати за "дядю з плаката". Тому я офіційно заявляю, що я починаю створення партії, яка буде відповідати на цей заклик. Це буде перша жіноча партія України" – сказала Полякова.

Разом з тим вона зазначила, що не братиме участі в позачергових парламентських виборах, які мають відбутися 21 липня.

"До мене зверталися різні політики, пропонували місця в своїх списках. Я відмовилася. Я не хочу грати по чужих правилах. Я не хочу бути статистом и кнопкодавом. Мені необхідний досвід!" – заявила співачка на своїй Facebook-сторінці.

Україну Полякова назвала матріархальною країною. Також співачка назвала кілька проблем у країні: погані дороги та відсутність кондиціонування та опалення у деяких будинках культури, "які стоять з Другої світової".

Нагадаємо, 16 травня у Києві Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії "Голос", про що анонсував раніше, а також що він планує балотуватися у Верховну Раду на парламентських виборах 27 жовтня. За кілька годин у його політичну партію зареєструвалося більше 2000 учасників.

Мітки: новини львова, Ольга Полякова, партія, фемінізм