Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Вівторок, 4 червня 2019, 13:44

Садовий звинувачує Козловського у подіях біля Львівської міськради

Андрій Садовий

Андрій Садовий вимагає поліцію перевірити причетність Григорія Козловського до організації нападів на чиновників Львівської міської ради.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, він подав запит до поліції для того, щоб вона перевірила причетність депутата Львівської міської ради від Блоку Петра Порошенка Григорія Козловського до подій, які відбулися минулого тижня в приміщенні мерії й під час яких постраждали чиновники міськради. 

"Я вбачаю згуртовану дію псевдоактивістів, поліції і прокуратури, тому що інформація про напади псевдоактивістів була повідомлена в соціальних мережах. Реакції правоохоронців не було.

Я прошу правоохоронні органи перевірити причетність до організації і замовлення нападів депутата міської ради від Блоку Петра Порошенка Григорія Козловського, який називає себе співвласником тютюнової фабрики і великої будівельної компанії Avalon. Він неодноразово погрожував працівникам міської ради. Особливо часто погрожував жінкам, які працюють в міській раді" – наголосив Андрій Садовий.

Нагадаємо, 27 травня низка громадських організацій Львова встановила намети на площі Ринок з вимогою відставки міського голови Андрія Садового. Активісти обуруються тим, що 24 травня троє чиновників міськради безкоштовно отримали квартири на які претендували учасники АТО зі Львова.

А 29 травня активісти увірвалися у будівлю Львівської міської ради, щоб поговорити із чиновниками щодо відставки Андрія Садового. Під час штурму вони побили керівника адміністрації Євгена Бойка, якого госпіталізували із травмою селезінки, та муніципала. Також 24 травня заступника Андрія Садового Геннадія Васьківа облили зеленою фарбою, після чого той отримав опіки обличчя. 

Тоді ж депутати Львівської міської ради Петро Адамик, Маркіян Лопачак та Григорій Козловський зареєстрували ухвалу про припинення повноважень міського голови Львова.

Додамо, міський голова Львова Андрій Садовий звинуватив поліцію в інцидентах у Львівській міськраді.

Варіанти проаналізували події біля Львівської міської ради у статті "Дайте Спринському Стравинського".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.