Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська ОДА

Четвер, 4 липня 2019, 14:35

Львівська ОДА рекламуватиме галицькі товари в супермаркетах

Львівська ОДА

Львівській ОДА організувала з місцевими супермаркетами акцію "Купуй Галицьке! Вироблено на Львівщині".

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 4 липня, у Львівській ОДА підписали меморандум про співпрацю в сприянні розвитку та популяризації продукції регіонального товаровиробника шляхом організації акції "Купуй Галицьке! Вироблено на Львівщині".

Участь у підписанні взяли Львівська обласна державна адміністрація мережі супермаркетів "Арсен", "Рукавичка", "Свій маркет", "Фуршет" та "Ашан".

"Продукція наших виробників є конкурентноспроможною. Стереотипи про те, що краще купити продукцію за кордоном потрібно ламати, наша мета – підвищити репутацію місцевих виробників. Це також дасть ефект мультиплікації сплати податків та наповнення бюджету. За свою нелегку працю бізнес повинен отримати сатисфакцію. Підприємці отримають прибутки, а покупець якісний продукт" – наголосив заступник голови Львівської облдержадміністрації Роман Филипів.

Співпраця буде спрямована на збільшення обсягів виробництва товарів, продукції і послуг місцевих виробників через створення нових підприємств, розширення ринків збуту, а також на запровадження проведення щорічної виставки-ярмарки "Купуй Галицьке! Вироблено на Львівщині" в області.

В межах акції планують також проведення обласного конкурсу на кращого учасника проекту "Купуй Галицьке! Вироблено на Львівщині" серед підприємств-товаровиробників області та підприємств торгівлі і послуг області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.