Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Зоряна Скалецька

moz.gov.ua

Понеділок, 16 вересня 2019, 15:18

Скалецька може особисто перевіряти лікарні Львова

Зоряна Скалецька

Зоряна Скалецька планує без попереджень проводити ревізії українських медичних закладів.

Про це повідомляє Укрінформ.

Як заявила сьогодні міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька під час онлайн-зустрічі щодо захисту прав пацієнтів в Україні, вона планує без попереджень навідуватися з інспекціями до українських закладів охорони здоров'я.

"Ми плануватимемо з нашими партнерами спільну діяльність та робитимемо візити у заклади системи охорони здоров’я. Такі візити треба робити не лише у заклади психіатрії, а й в інші лікарні. Думаю, що ми це робитимемо. Так що чекайте нас по усій Україні", – зазначила Зоряна Скалецька.

Вона додала, що особисто приїжджатиме без попереджень до українських медичних закладів.

"Я ж можу просто прийти та поцікавитися у пацієнтів, як їхні справи. Навіть якщо після цього у мене будуть запитання до місцевої влади, як вони виконують свої функції", – пояснила Зоряна Скалецька.

Додамо, 30 серпня Верховна Рада обрала прем'єр-міністра та затвердила новий склад уряду. Міністром охорони здоров’я обрали Зоряну Скалецьку (Черненко), уродженку Львова, голову правління Української медико-правової асоціації, членкиню Всесвітньої асоціації медичного права, директорку громадської організації "Форум здоров'я".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.