Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Підемний майданчик

city-adm.lviv.ua

Середа, 18 вересня 2019, 16:51

У Львові облаштували новий підземний майданчик для збору сміття

Підемний майданчик

Підземні контейнери для сміття встановили на вулиці Ранковій, 49.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Процес облаштування закритого контейнерного майданчика на вул. Ранковій, 49 у Залізничному районі Львова знаходиться на фінальній стадії. Відомо, що вже встановлено підземну платформу, яка автоматично піднімається за допомогою гідравліки, та вмонтовано компактні урни на поверхні. Самі ж контейнери розташовуватимуться повністю під землею.

"Підприємство встановить 4 контейнери однакового об’єму: усі будуть призначені для змішаних відходів – по 1,1 м³ кожен. Поряд також стоятимуть нові контейнери закритого типу, так званих "дзвіночків“, для збору пластику та скла" – розповіли у ЛКП "Львівспецкомунтранс".

Нова технологія дозволяє локалізувати неприємні запахи, робить прибудинкову територію естетично привабливішою за рахунок того, що контейнери заховані повністю під землею.

"Це сприяє покращенню санітарного стану загалом, вміщує набагато більше відходів, забезпечує ретельне сортування та захищає сміття від опадів та вітру" – додали у ЛКП "Львівспецкомунтранс".

Нагадаємо, 14 червня цього року виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення "Про влаштування підземного контейнерного майданчика для збору побутових відходів" на вул.Ранковій, 49.

Додамо, у грудні 2018 року на площі Соборній у Львові встановили підземний сміттєвий майданчик, а у лютому цього року ЛКП "Зелене місто" замовило два контейнери для компостування відходів за 1,9 млн грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.