Сексуальний голос Вакарчука заморозить ситуацію на Донбасі

П'ятниця, 8 листопада 2019, 17:45

Партія Голос вважає, що Україна має вийти з Мінських угод і заморозити ситуацію на Донбасі.

Про це повідомляє політична партія Голос на своїй сторінці у Facebook. 

Політична фракція Голос наголосила, що Україна має вийти з Мінських угод і зосередитись на державних інтересах, щоб спланувати мир на Донбасі на своїх умовах. 

"Єдиний ефективний шлях для України сьогодні – це вийти з Мінських угод і заморозити ситуацію до посилення власних позицій. Ми боремося на два фронти – з Росією на зовнішньому фронті, з корупцією, слабкою економікою та неефективністю державних інституцій на внутрішньому.

Поки що повернути Крим та Донбас на умовах, прийнятних для України, неможливо. Тому потрібно будувати країну, розвивати економіку і повертати свої землі, коли в нас буде достатньо сил, а міжнародна ситуація буде цьому сприяти.

Війна з Росією поки що тримає в заручниках мешканців окупованих територій Сходу та Криму. Ми справді хочемо повернути своїх, але цьому заважають російські танки і російське телебачення. Пропонований росіянами "мир" може принести тільки "русский мир" на всю територію України" – наголошують у партії.

Нагадаємо, 2 жовтня депутати Львівської облради підтримали заяву щодо неприпустимості відведення сил і засобів Збройних сил України з лінії фронту й недопущення капітуляції України у російсько-українській війні. Крім цього, депутати запропонували провести наступну сесію Львівської обласної ради у Києві під Офісом президента.

Тоді ж у Львові громадські активісти створили Штаб захисту України.

Натомість, голова Львівської ОДА Маркіян Мальський вважає, що погодження формули Штайнмаєра щодо виборів на окупованому Донбасі не означає капітуляції України.

Мітки: новини львова, партія "Голос", формула Штайнмаєра