У Львові пропонують продовжити тролейбус № 23 до станції Скнилів

Понеділок, 23 грудня 2019, 16:27

Львів'яни просять продовжити маршрут тролейбуса № 23 з вул. Ряшівської на вул. Авіаційну.

20 грудня, на порталі е-петицій Олександр Вихованець зареєструвув петицію з вимогою продовжити маршрут тролейбуса № 23.

Зокрема, автор петиції пропонує продовжити тролейбусний маршрут № 23 з вулиці Ряшівської до станції Скнилів, що на вул. Авіаційна. За його словами, це рішення частково вирішить проблему завантаженості міського транспорту у районі Привокзальної.

"В даний час у місті дуже неефективне та незручне транспортне сполучення зі станцією Скнилів, що на вул. Авіаційна, з іншими районами міста. Люди, котрі приїжджають приміськими електропоїздами зі стрийського та самбірського напрямків, змушені йти на міський транспорт аж на вулицю Городоцьку. Міський автобусний маршрут №27 не забезпечує перевізний процес у робочі дні,а у вихідні та святкові дні взагалі не курсує" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиця набрала 10 голосів із 500 потрібних, а до кінця збору підписів залишилось 57 днів.

Додамо, електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Мітки: громадський транспорт, електронна петиція, Львівелектротранс, новини львова, пасажирські перевезення, проїзд у громадському транспорті, Скнилів, тролейбуси