Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

МАФи у Львові

Середа, 19 лютого 2020, 14:26

У Львові перевірять МАФи на торгівлю алкоголем

МАФи у Львові

Львівська міськрада виключатиме з перспективної схеми МАФи, які торгують алкоголем.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 19 лютого, під час апаратної наради міський голова Львова Андрій Садовий доручив виключати з перспективної схеми розміщення МАФи, які торгують алкоголем.

«Потрібно провести окрему, більше предметну зустріч щодо продажу алкоголю у місцях роздрібної торгівлі. Ми повинні вийти на зовсім інші показники. Будь-який МАФ, який торгує алкоголем, негайно потрібно ліквідовувати", – заявив Андрій Садовий.

Також він додав, що МАФи на вул. Миколайчука біля лікарні швидкої медичної допомоги, а також МАФ на вул. Мазепи, 13 є незаконними, тому потрібно скасувати всі видані для них дозволи.

Нагадаємо, наприкінці січня у міськраді заявили, що проведуть інвентаризацію МАФів у всіх районів та демонтують ті, яких немає у схемі розміщення тимчасових споруд. А 26 грудня 2019 року львівські депутати затвердили схему розміщення тимчасових споруд у місті, до якої увійшли 1358 тимчасових споруд.

Додамо, у вересні минулого року Львівський окружний адміністративний суд скасував рішення Львівської міськради щодо заборони дозволу на продаж алкоголю в МАФах міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.