Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

партія Голос

Понеділок, 24 лютого 2020, 17:24

Голос Вакарчука скніє у рейтингах Разумкова в межах похибки

партія Голос

У лютому рейтинг Голосу становив 3,2%, і якщо б вибори відбулися найближчим часом, то партія б не пройшла до парламенту.

Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Центром Разумкова 13-17 лютого цього року.

Якби цього місяця відбувалися вибори до Верховної Ради України, то партія Святослава Вакарчука Голос не пройшла б до парламенту, оскільки у лютому партію підтримали лише 3,2% виборців. Однак, порівняно із січнем, рівень підтримки "Голосу" зріс на 0,7%.

Натомість найбільшу підтримку отримала б політична партія Слуга народу – за неї готові віддати свій голос 36% опитаних. 

Також Святослав Вакарчук не увійшов у перелік тих, за кого б виборців готові були проголосувати на виборах президента України. Найвищий рейтинг здобув Володимир Зеленський із 40,1% та співголова Опозиційної платформи – За життя Юрій Бойко з 15,3% голосів.

Зазначимо, опитування проводилося з 13 до 17 лютого серед 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

Додамо, у січні ЦВК перерахувала партіям 467,3 млн грн компенсації на проведення виборчої кампанії, партія "Голос" отримала 105,7 млн грн. Також у грудні минулого року журнал "Фокус" сформував рейтинг найвливовіших українців, у ТОП-20 увійшов Святослав Вакарчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.