Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Винники

Вівторок, 17 березня 2020, 10:10

У Винниках закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок

Винники

У Винниках вводиться режим підвищеної готовності до надзвичайної ситуації.

Про це повідомила прес-служба Винниківської міської ради.

Винники підтримали рішення про режим підвищеної готовності до надзвичайної ситуації прийняті на позачергових засіданнях обласної, Львівської міської комісії та Винниківської комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Рішенням міської комісії з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення у Винниках на час карантину призупинено роботу закладів громадського харчування, торгово-розважальних центрів, установ сфери послуг та торгівлі (крім онлайн послуг), дозволено лише он-лайн доставку продуктів харчування за умови дотримання окремого протоколу.

Водночас дозволено діяльність продуктових магазинів, супермаркетів та аптек з обмеженою кількістю людей, яка може одночасно перебувати у приміщенні. А також спеціалізованих магазинів дитячого харчування Працівники цих закладів при обслуговуванні клієнтів слід дотримуватись окремого протоколу.

Відділ соціального захисту та інформаційні канали будуть здійснювати свою роботу онлайн. Видача раніше поданих документів повинна здійснюватися в обмеженому режимі черговими працівниками за попереднім телефонним записом. Обслуговування відвідувачів здійснюватиметься виключно за наявності засобів індивідуального захисту у працівників.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. У Львові ввели заборону на проведення масових заходів. Від вчора у Львові закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. У Львові ЦНАПи на час карантину працюватимуть в онлайн-режимі

Станом на ранок в Україні зафіксували вже 7 випадків зараження коронавірусом, а у Львівській інфекційній лікарні перебуває 8 хворих з підозрою на коронавірус.

На Львівщині переглянуть роботу громадського транспорту і обмежать міжміські перевезення. Також у області визначили сім медичних закладів, які прийматимуть пацієнтів з коронавірусом у разі переповнення Львівської інфекційної лікарні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.