Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Максим Козицький

Середа, 18 березня 2020, 11:15

Максим Козицький просить усіх скинутися через коронавірус

Максим Козицький

Максим Козицький закликає підприємців і депутатів долучитися до збору коштів для закупівлі засобів індивідуального захисту та медобладнання

Про це повідомляє голова Львівської ОДА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Закликаю усіх людей доброї волі, бізнесменів, підприємців, депутатів усіх рівнів, меценатів долучитися до збору коштів для закупівлі засобів індивідуального захисту та іншого медичного обладнання, які зараз вкрай необхідні нашим медичним установам" – наголосив Максим Козицький.

За його словами, усе суспільство повинно об’єднатися заради подолання наслідків епідемії.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Станом на ранок 18 березня, в Україні зафіксували 14 випадків зараження коронавірусом та дві смерті. 13 березня через коронавірус померла людина – 71-річна жінка з Житомирської області.

Станом на ранок, 18 березня, у Львові 24 людини госпіталізували з підозрою на коронавірус. У Львові ввели заборону на проведення масових заходів. Від 16 березня у місті закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. У Львові ЦНАПи на час карантину працюватимуть в онлайн-режимі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.