Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 18 березня 2020, 12:19

У Львові шукатимуть волонтерів у випадку поширення коронавірусу

Львів

У місті зберуть інформацію про осіб, які б могли стати волонтерами у випадку поширення коронавірусу.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 17 березня, міський штаб із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові прийняв рішення про збір інформації про людей з медичною освітою, які зможуть стати волонтерами у випадку поширення в місті епідемії. 

"Ми запускаємо анкети для того, щоб мати максимальну інформації про тих, хто готовий зголоситись бути медичним волонтером. Відтак при потребі ми зможемо їх оперативно залучити до процесів боротьби із захворюваннями, спричиненими коронавірусом", – зазначила заступниця міського голови з гуманітарних питань та керівниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції Галина Слічна.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Станом на ранок 18 березня, в Україні зафіксували 14 випадків зараження коронавірусом та дві смерті. 13 березня через коронавірус померла людина – 71-річна жінка з Житомирської області.

Станом на ранок, 18 березня, у Львові 24 людини госпіталізували з підозрою на коронавірус.

Зазначимо, у Львові ввели заборону на проведення масових заходів. Від 16 березня у місті закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. У Львові ЦНАПи на час карантину працюватимуть в онлайн-режимі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.