Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

миття вулиць у Львові

Середа, 25 березня 2020, 15:48

Міськрада перевірятиме якість дезінфекції і миття вулиць у Львові

миття вулиць у Львові

Львівська міськрада вирішила проводити перевірки щодо якості проведення дезінфекції і миття вулиць, дитячих майданчиків.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, сьогодні на вулицях Львова працюватимуть порохотяги, а з п’ятниці повторно проводитимуть дезінфекцію і миття вулиць, тротуарів, зупинок громадського транспорту, дитячих майданчиків.

Крім цього, міськрада проводитиме перевірки якості цих робіт.

"Будемо також проводити перевірки якості цих робіт. Минулого тижня ми провели дезінфекцію всіх дитячих майданчиків і всіх зупинок. Однак, з п’ятниці будемо проводити повторно миття і дезінфекцію дитячих майданчиків, миття хідників і вулиць", – наголосила Ірина Маруняк.

За її словами, також перевізники побутових відходів миють і дезінфікують свої контейнерні майданчики.

Нагадаємо, 25 березня уряд продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни.

У Львові на час карантину скасували пільговий проїзд у громадському транспорті. Також у львівських маршрутках заборонили перевозити більше 10 пасажирів. Штрафи за порушення становлять від 17 до 170 тисяч гривень.

Додамо, на Львівщині організували спецрейси, які довозитимуть на роботу медиків та працівників спецслужб, у них дозволили перевозити більше 10 пасажирів. А ще раніше у Львівській ОДА переглянули роботу громадського транспорту і обмежили міжміські перевезення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.