Оксі Банк запропонував підвищені відсотки кешбека на певні категорії покупок

Понеділок, 30 березня 2020, 12:09

Під час карантину Оксі Банк підвищив кешбек на АЗС, в супермаркетах та в сервісах доставки їжі.

Про це повідомляє інтернет-видання Ain.ua.

Під час карантину деякі українські банки запропонували підвищені відсотки кешбека на певні категорії покупок, найчастіше це товари і послуги доставки їжі.

Зокрема, Sportbank (Оксі Банк) запропонував 1% кешбек на АЗС і в супермаркетах, а також 5% в сервісах доставки їжі Glovo, Uber Eats і Raketa.

Monobank – 20% кешбека в Google Play і Apple App Store, PlayStation Store, Xbox Microsoft Store, Megogo, Netflix, Pornhub і Brazzers. За перший тиждень кешбек отримало 120 000 клієнтів банку, зробивши 213 тисяч покупок, а сума виплаченого кешбека склала понад 5,2 млн грн.

"Альфа-Банк" – 10% кешбека при оплаті в продуктових магазинах і супермаркетах, в сервісах таксі Uber, Uklon і Bolt, в цифрових сервісах Steam, Megogo, Netflix, Wargaming, Microsoft, PlayStation, а також в сервісах доставки їжі Uber Eats і Glovo. Максимальна сума кешбека, яку можна отримати, складає 2 000 грн.

Todobank (Мегабанк) – 1% кешбека за оплату комунальних послуг ЄРЦ в додатку todobank.

Ukrsibbank – 5% кешбека на покупки в аптеках, включаючи інтернет-аптеки. Максимальна сума накопичення – 200 грн.

ПриватБанк – 800 грн кешбека при виконанні наступних умов: не менше 5 оплат на загальну суму від 3 000 грн через інтернет або POS-термінали будь-якою картою Masterсard, при цьому мало б бути жодного зняття готівки з картки за місяць.

Нагадаємо, ПАТ "Оксі Банк" – регіональний банк, структура якого  включає головний офіс та 6 відділень (два з них у Львові та по одному в Києві, Харкові, Хмельницькому та Ужгороді).

У вересні 2019 року банк запустив мобільний Sportbank для шанувальників спорту. Також у січні минуого року банк посів 18 місце у рейтингу найнадійніших банків України, а у грудні 2017 року став уповноваженою структурою Нацбанку щодо касових функцій.

Мітки: банки, новини львова, Оксі Банк