Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

логістика

unian.ua

Вівторок, 28 квітня 2020, 12:45

Логістична група Meest запустила авіадоставку комерційних вантажів з Китаю в Україну

логістика

Глобальна група компаній Meest вже понад 6 років надає послуги авіа-доставки поштових відправлень з Китаю в Україну. 

Про це повідомляє УНІАН.

Підприємство групи Meest Chinа, першою у 2018 році налагодила регулярну доставку посилок з Китаю в Україну залізницею, а сьогодні, рівно два роки потому, в колаборації з компанією Укр-Китай Комунікейшен запустила власну пряму авіадоставку комерційних вантажів за маршрутами Пекін-Бориспіль й Гуанчжоу-Бориспіль.

Поштовхом до організації регулярних авіаперевезень між Китаєм та Україною став масштабний проєкт гуманітарної допомоги українським медикам в боротьбі з коронавірусом, який у березні ініціювала компанія Meest.

В його рамках, перед командою Meest China було поставлено важливе завдання в короткі терміни віднайти оптимальне логістичне рішення доставки гуртових партій медичних товарів в Україну. І вже на початку квітня Meest доставив в Україну з Китаю перші три великі партії експрес-тестів, як гуманітарну допомогу.

"Над пошуком і організацією рішення доставки медичних вантажів з Китаю в Україну працювали наші кращі логісти. Адже в умовах карантину, коли економіка майже завмерла у всьому світі, кожний крок перетворюється на виклик, відповідь на який під силу знайти лише сміливим, досвідченим і витривалим. Ми зіткнулися з безліччю різних нюансів і успішно перемогли їх. Пропонуємо українському бізнесу скористатись нашою новою послугою і тим самим докластись до збільшення об’ємів поставок медичних товарів для боротьби з коронавірусом", – розповів засновник Meest Ростислав Кісіль.

Прямі регулярні рейси з Китаю за маршрутами Пекін-Бориспіль й Гуанчжоу-Бориспіль компанії Meest China здійснюватиметься з періодичністю 2 два рази на тиждень. Рейси виконуються двома літаками – Boeing -747 та Boeing 737. Вантажі приймаються об’ємом від 3 куб. метрів, що зручно для малих і середніх підприємців.

На час карантину пріоритет надаватиметься доставці вантажів медичного призначення, однак, за наявністю вільного місця у літаку, Meest China зможе додати будь-який інший вантаж у відправку.

Згідно до рішення уряду Китаю, до експорту допускаються медичні товари з ліцензіями. Радимо також ознайомитись з переліком товарів, заборонених до авіаперевезень як в Україні, так і в Китаї.

Нагадаємо, Meest – транснаціональна компанія, яка 30 років надає поштово-логістичні послуги у понад 30-ти країнах світу. Meest China – дочірня компанія холдингу Meest, розташована в Китаї, спеціалізація якої – доставляти товари з Китаю в форматі безмитних посилок для шопінгу, а також комерційних вантажів для бізнес клієнтів.

Meest China є однозначним лідером в доставці з Китаю в Україну. Компанія здійснює доставку авіа, а також 2 роки тому вперше на ринку запустила доставку безмитних посилок з Китаю поїздом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.