Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Ростислав Кісіль

city-adm.lviv.ua

Прес-реліз,   Середа, 5 травня 2021, 15:02

Meest підтримає громаду Львова в реалізації соціальних проєктів

Ростислав Кісіль

Поштово-логістична група компаній Meest цього року виділить громаді Львова 300 тисяч доларів на реалізацію соціальних проєктів. 

Про це йдеться в офіційному зверненні про співпрацю президента групи компаній Meest Ростислава Кісіля, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Поштово-логістична група компаній Meest цього року виділить громаді Львова 300 тисяч доларів на реалізацію соціальних проєктів. Компанія Meest сподівається, що така ініціатива закладе основу для постійної взаємокорисної співпраці компанії з громадою Львова, а також стане прикладом для іншого бізнесу в питанні реалізації стратегій соціальної відповідальності перед громадою Львова. 

"Ми – львів’яни, і ми горді тим, що 32 роки тому створили міжнародну поштову логістичну групу, яка працює станом на сьогодні в 34 країнах. Ми поєднуємо Україну з тими країнами, поєднуємо людей. Ми соціально відповідальні. Ми тут народилися, і ми хочемо, щоб у Львові було все добре.

Ми вже протягом десятиліть допомагаємо і робимо різні гуманітарні допомоги. Минулого року, у зв’язку з карантином, коли виникла така потреба, ми включились у цю роботу, і за минулий рік вклали у медичну галузь 311 тис. доларів. Ми продовжуємо цю традицію і цього року взяли на себе зобов’язання, відповідно, наступні 300 тис. доларів вкласти головним чином у медицину, але ми просимо допомоги міста, щоб скоординувати нам, куди ліпше давати ці інвестиції. Багато медичних закладів Львова, і не лише медичних, звертались до нас щодо потреби у коштах. Очевидно, що найкраще, аби була координація з міста", – наголосив Ростислав Кісіль.

Міський голова Львова Андрій Садовий, висловив подяку компанії за ініціативу.

«Як ви знаєте, зараз переддень Дня народження міста Львова. 765 років – це дуже серйозна дата. Ми сьогодні отримали дуже такий "королівський" подарунок. Компанія Meest, в особі пана Кісіля, гарантує в цьому році 300 тис. доларів для купівлі обладнання для наших медичних установ. Насправді я приємно вражений, тому що компанія Meest багато нам допомагала і торік. Ви знаєте, що у нас в лікарні швидкої медичної допомоги працює робот Da Vinci, який коштує мільйони. Власне, це пан Кісіль зумів придбати та доставити його для лікарні, адже компанія Meest є одним з лідерів, які займаються перевезенням різних вантажів. Тому велика вам подяка!", – прокоментував Андрій Садовий.

Отримані кошти будуть скеровані на закупівлю важливого медичного обладнання для потреб львівських лікарень.

"Я думаю, що 300 тис. доларів інвестиції в медицину стане добрим прикладом для інших також. Коронавірус загострює дуже багато різних хвороб, які є в кожному з нас, тому треба мати надсучасне обладнання та навчених людей. Наша сила у тому, що ми маємо дуже класних лікарів. У нас медична спільнота в цьому році номінована на звання "Почесний громадянин міста Львова". Тому ці кошти надзвичайно важливі, тим більше, що компанія на наше прохання придбає конкретне обладнання і доставить його прямо у лікарню", – зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, Ростислав Кісіль був одним з перших представників бізнесу, хто допоміг Львову в боротьбі з пандемією коронавірусу. Минулого року він виділив 20 млн грн на закупівлю медикаментів та медичного обладнання для українських лікарень. Група компаній Meest доставила до Львова перші партії ПРЛ-тестів, пізніше допомогла предметами захисту та ліками, кисневими концентратами та медичним обладнанням. У 2021 році Ростислав Кісіль профінансував закупівлю і доставку до лікарні швидкої медичної допомоги сучасного хірургічного робота Da Vinci.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.