Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

гідравлічні випробування

Понеділок, 1 червня 2020, 10:34

У Львові з середини червня стартують гідравлічні випробування

гідравлічні випробування

Львівська міськрада обіцяє максимальнго скоротити час проведення гідравлічних випробувань.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий в ефірі радіо "Люкс FM", з середини червня в місті планують розпочати гідравлічні випробування. Однак вони не будуть одномоментними, і комунальні теплопостачальні підприємства максимально скорочуватимуть час їх проведення.

"Ми протрималися максимально і, звісно, десь з середини червня ми повинні піти на гідравлічні випробування. Але вони не будуть одномоментними – вони будуть по районах, і ми будемо максимально скорочувати час. Сьогодні це дуже непросто нам робити, тому що тарифи незбалансовані, і ми сьогодні дотуємо з бюджету можливість для львів'ян мати гарячу воду", – зазначив Андрій Садовий.

Зазначимо, у середині квітні у міськраді вирішити проводити гідравлічні випробування теплових мереж після завершення карантину.

Обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 1 червня через складну ситуацію із коронавірусом. Також Львівщина не готова до послаблення карантину через низьку кількість тестувань.

20 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 червня, проте скасував декілька заборон. МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

Додамо, у червні 2018 року депутати Львівської міськради підтримали петицію про припинення у Львові довгострокового відключення гарячої води через гідравлічні випробування й встановити строк до трьох тижнів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.